Week van de loopbaan

GEEF JE LOOPBAAN EEN BOOST!

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc, dé beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals. Ook dit jaar zetten een aantal Noloc erkende loopbaanprofessionals, waaronder Rood Loopbaanadvies, hun deuren open. Iedereen die wil praten over zijn of haar loopbaan kan in deze week kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur in de buurt. Ook als je werkzoekend bent en wel wat tips in het sollicitatietraject (CV check, LinkedIn etc.) kunt gebruiken, ben je van harte welkom. Een goede manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met een loopbaanprofessional.

In Amersfoort werk ik hiervoor samen met 3 andere loopbaanadviseurs waardoor er gedurende de Week van de Loopbaan 2 locaties beschikbaar zijn voor individuele gesprekken. Op locatie Calveen ben ik met Jeanette Seesing aanwezig. Op locatie De Hoef tref je Anneke van Dijck en Carla Huppelschoten.

Op Week van de Loopbaan Amersfoort vind je meer informatie en een overzicht van de beschikbare dagen en tijdstippen.  In voorgaande jaren was de belangstelling groot, dus het is raadzaam om tijdig te reserveren. Dit doe je door even een mail te sturen naar info@weekvandeloopbaan.nl.