Loopbaanadvies

HERKEN JE DIT? DAN IS EEN LOOPBAANCOACH IETS VOOR JOU!

  • Heb je het idee dat je huidige functie te weinig uitdaging biedt?
  • Vraag je je af of je alles uit jezelf haalt, wat erin zit?
  • Heb je vroeger nooit bewuste keuzes gemaakt maar wil je nu wel zelf richting geven aan je loopbaan?
  • Zou je eigenlijk wel iets heel anders willen doen maar weet je niet wat?
  • Denk je dat je misschien nog verborgen talenten hebt waar je iets mee zou kunnen doen?
  • Loopt het niet meer zo lekker op je werk maar weet je niet wat de oorzaak is?
  • Ben je je baan kwijt en wil je daarom nu met je toekomst aan de slag?
  • Denk je er soms over na om voor jezelf te beginnen maar twijfel je of dit bij je zou passen?
  • Heb je een paar jaar geleden je opleiding afgerond maar nu al het gevoel dat je niet op je plek zit?

In bovengenoemde situaties biedt een loopbaancoach uitkomst. Hiermee krijg je zicht op wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Jouw kwaliteiten, valkuilen, interesses en ambities worden helder.  Op basis daarvan kun je gefundeerde keuzes en vervolgstappen in je loopbaan maken!

Gratis intakegesprek

Aan de loopbaantrajecten gaat eerst een persoonlijk, vrijblijvend intakegesprek vooraf. Hierin bespreken wij o.a. jouw aanleiding om een eventueel traject aan te gaan, je verwachtingen, je loopbaanvragen en de inhoud van de begeleiding. Het intakegesprek is gratis.

Elke loopbaanvraag is anders en daarom is de begeleiding als carrièrecoach bij iedereen ook verschillend. Misschien heb jij aan 3-4 sessies genoeg om verder te kunnen. Maar het is ook mogelijk dat we wat meer tijd moeten nemen. In het intakegesprek wordt dit duidelijk en kan ik de coaching specifiek op jou afstemmen.

Hoe werkt het?

Tijdens de loopbaancoaching maak je opdrachten en eventueel specifieke testen. Deze bespreken we tijdens de sessies. In een aantal situaties maken we ook gebruik van X-Trjct, de grootste en meest complete online beroependatabase. Inclusief opleidingen, arbeidsmarktperspectief etc. We komen samen tot een concreet plan van aanpak, waarmee je aan de slag kunt. En je uiteindelijk weer plezier in je werk hebt!

Duur van de begeleiding

Zoals hierboven al staat vermeld, de begeleiding als loopbaancoach is per persoon verschillend. Heb je een paar sessies nodig of meer? Wil je wekelijks afspreken of liever om de paar weken? Alles is mogelijk. De manier waarop je het traject doorloopt is afhankelijk van wat jij zelf wilt. Het is ook geen probleem om afspraken ’s avonds in te plannen.

Maak direct een vrijblijvende afspraak