Sollicitatietraining

Lukt het niet om nieuwe baan te vinden?

Ben je heel druk met solliciteren maar lukt het toch steeds niet om een nieuwe baan te vinden? Dan kunnen daar diverse redenen voor zijn:

  • Heb je een goed beeld van de organisaties waar jij het beste past?
  • Sluit je CV goed genoeg aan op de baan die je zoekt?
  • Is je brief helemaal toegeschreven naar de functie?
  • Ben je wel actief op LinkedIn en wellicht ook op Facebook?
  • Weet je jezelf te presenteren tijdens het sollicitatiegesprek?

Om een nieuwe baan te vinden moet alles kloppen!

Sollicteren in 2020

De manier van solliciteren is de afgelopen jaren flink veranderd. Je curriculum vitae moet aan bepaalde eisen voldoen, net zoals de brief. Linkedin, het zakelijke netwerk, is ontzettend belangrijk geworden. En hoe zie je door de bomen het bos met al die verschillende vacaturesites? In sommige branches komt standaard een overweldigend aantal reacties binnen. Dan heb je tegenwoordig ook nog ATS, de sollicitatierobot die vaak voor grotere bedrijven de eerste selectie van kandidaten doet. Hoe moet je daar als sollicitant mee omgaan? Daarbij, met alleen maar reageren op vacatures is de kans op een nieuwe baan erg klein. Er wordt meer van je verwacht. Sollicitatietraining kan je dan helpen.

Maatwerk sollicitatietraining

Iedereen is anders en daarom heb ik gekozen voor een maatwerkaanpak en niet voor groepstrainingen. Zo kan ik het beste inspelen op jou en je specifieke situatie. Afhankelijk van jouw adviesvragen staan we bij het ene onderdeel langer stil dan bij het andere. Als je alle onderdelen wilt doornemen dan zijn gemiddeld 3-4 sessies nodig. Maar ook als je maar een gedeelte wilt bespreken dan is dat natuurlijk mogelijk. Heb je hulp nodig bij het:

  • Vinden van organisaties waar jij het beste past?
  • Opstellen van een goed CV?
  • Maken van een aansprekende sollicitatiebrief?
  • Ontwikkelen van netwerken (ook LinkedIn)?
  •  Voeren van sollicitatiegesprekken?

Dan kan sollicitatietraining jou heel goed helpen!

personeel-gezocht

Starten?

Bij de sollicitatietraining hebben we een telefonische intake waarin we doorspreken waar jij met name ondersteuning nodig hebt.  Hierdoor kunnen we in de eerstvolgende sessie gelijk heel praktisch aan de gang.

De kosten van deze individuele training bedragen € 69,00 per uur, excl. BTW.  Dit tarief is specifiek voor particulieren.

Neem contact op om direct te kunnen starten

Meer informatie over vacatures, juridische zaken, ontslag, verder studeren etc.